Uw Volvo dealer voor Noord-Oost Nederland met vestigingen in Delfzijl en Veendam

Uw Volvo dealer voor Noord-Oost Nederland met vestigingen in Delfzijl en Veendam

Volvo XC40

Recharge Pure Electric

 

Private Lease nu €569

incl. BTW/o.b.v. 60 maanden en 10.000 km

Boek een proefrit

De voordelen van Private Lease

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld.

All Risk verzekerd

Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van €300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandsverzekering.

Geen onverwachte kosten

Ook de afleveringskosten en de verwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Volvo Assistance

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Gratis inbegrepen, voor dat extra stukje zekerheid.

Onderhoud, reparatie en vervangend vervoer

Onderhoud en reparatie zijn inbegrepen in het maandbedrag. Zo heeft u geen extra kosten.

Onze technici kennen uw Volvo van binnen en van buiten. Ook met Volvo Private Lease profiteert u van hun uitgebreide kennis en vaardigheid. Mocht een reparatie langer duren dan ontvangt u na 48 uur gratis vervangend vervoer van ons.

Stel uw Volvo XC40 Recharge Pure Electronic Core samen!

    ‘Google and Google Maps are trademarks of Google LLC. Sequences shortened and simulated’