Volvo erkend reparateur van Noord-Nederland met vestiging in Delfzijl

Logo Bouwsema Delfzijl

Volvo erkend reparateur van Noord-Nederland met vestiging in Delfzijl

Over uw Volvodealer Bouwsema

Autohuis Bouwsema is al jaren de Volvo dealer in het noorden van Nederland. Wij hebben een filiaal in Delfzijl. Inmiddels zijn wij het aanspreekpunt voor de Volvo-rijder in deze regio’s. Hoe wij dit bereikt hebben?

Ons verhaal is in 1987 begonnen vanuit een ware passie voor auto’s. In dit jaar besloot oprichter Henk om als autofanaat een eigen autohuis in Delfzijl te beginnen. De bedoeling was dat Henk de garage van zijn ouders zou overnemen. Helaas stopte het dealership met Toyota, waardoor Henk op zoek moest naar een nieuwe mogelijkheid. Na veel overwegingen is uiteindelijk de keuze op het Zweedse merk Volvo gevallen. Hierdoor werd het bedrijf Autohuis Bouwsema een feit.

In de jaren die volgden heeft Henk er samen met zijn team alles aan gedaan om van zijn Autohuis in Delfzijl een begrip te maken. Zo werd er een andere bedrijfsvoering gehanteerd dan dat autofabrikanten in het algemeen voor ogen hebben en ging en gaat het bij ons niet alleen om een zo groot mogelijk volume. Door een tikkeltje eigenwijs te blijven hebben wij ons weten te onderscheiden van grote dealergroepen. Wij hanteren korte lijnen binnen het bedrijf en zorgen er daarmee voor dat u als klant centraal staat. Bij ons geniet u altijd van persoonlijk en eerlijk contact onder het genot van een kop koffie. Daarnaast hebben wij een vast team met een no-nonsense mentaliteit. Wij doen geen loze beloftes en maken verhalen niet mooier dan dat ze zijn. Zo weet u direct waar u aan toe bent.  

Wij zijn Volvo dealer, leveren nieuwe Volvo’s en Volvo occasions en bieden daarnaast ook andere merken aan. Wij geloven er namelijk in dat er voor iedere portemonnee een perfecte auto te vinden is. Hierdoor vindt u bij ons een groot assortiment aan auto’s. Gaat er een keer iets kapot aan uw auto? Dan is er geen reden tot paniek aangezien wij onder vrijwel alle omstandigheden direct service verlenen. Met z’n allen doen we ons uiterste best ervoor te zorgen dat u veilig de weg opgaat.  

Nieuwe Volvo kopen of leasen?

Kom langs in onze showroom en wij
vertellen u graag de uitgebreide mogelijkheden.

Een ocassion op maat?

In Delfzijl hebben wij
verschillende ocassions, wij zoeken de auto
die bij u past!

Service en onderhoud

Op zoek naar iemand die voor u service
en onderhoud kan uitvoeren? Plan direct
uw afspraak in!