Uw Volvo dealer voor Noord-Oost Nederland met vestigingen in Delfzijl en Veendam

Uw Volvo dealer voor Noord-Oost Nederland met vestigingen in Delfzijl en Veendam

Contact opnemen met Autohuis Bouwsema

Heeft u een vraag of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Openingstijden

Werkplaats Delfzijl
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.00

Verkoop Delfzijl
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.00
Zaterdag: 09.00 – 13.00 én op afspraak

Werkplaats Veendam
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 17.00

Verkoop Veendam
Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 18.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00


  Onderweg met zekerheid

  Bij Autohuis Bouwsema staat klanttevredenheid voorop. Om ervoor te zorgen dat u een goede autobeleving krijgt zijn wij al 34 jaar aangesloten bij BOVAG. Dit zorgt ervoor dat u standaard 6 maanden beperkte reparatiegarantie krijgt bij aanschaf van een occasion. Gaat er binnen deze periode iets kapot aan de draaiende onderdelen? Dan regelen wij dit direct voor u. Zo bent u er altijd van verzekerd dat u veilig de weg opgaat. Natuurlijk is de reparatiegarantie uit te breiden tegen een meerprijs. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

  Autohuis Bouwsema B.V.

  Sinds 1987 de Volvo-dealer

  Autohuis Bouwsema B.V. is sinds 1987 de Volvo-dealer voor Noord- en Oost Groningen met vestigingen in Delfzijl en Veendam.

  In deze tijd van louter grote dealergroepen hebben wij ons weten te handhaven door ons te onderscheiden van deze grote dealers. Middels een platte organisatie en daardoor korte lijnen proberen we een persoonlijke benadering te bewerkstelligen om daarmee het aanspreekpunt voor de Volvo-rijder in onze regio te zijn of te worden. U kunt bij ons terecht voor nieuwe auto's, occasions in een breed prijzenscala, alle financiële diensten en het totale aftersalespakket.